Doe mee!

Zin om mee te doen?

Ben je graag betrokken bij onze school en voel je af en toe prikkels om je belangeloos in te zetten voor de school van je kinderen? Wil je graag meewerken aan uiteenlopende evenementen of heb je zin om kleine projecten uit te werken? Steek je graag eens de handen uit de mouwen?

Dan hoef je niet te twijfelen om lid of helper te worden van de ouderraad! Jij hoort erbij te zijn! 

Als lid van de Ouderraad…

… woon je de vergaderingen bij en denk je actief mee over de school en de activiteiten. Je engageert je indien mogelijk voor een van de werkgroepen. 

Als helper van de ouderraad…

… mogen we je contacteren om een handje te helpen. Je hoeft geen vergadering bij te wonen. Je kiest zelf hoe en wanneer je je wil inzetten.
Als klusjeswonder, goede ideëenbom, organisatorisch talent of spitsvondige kunstenaar, … niets moet, maar alle hulp is zeker welkom! 
Ook als grootouder kan je ons helpen!Kom vrijblijvend naar de startvergadering aan het begin van het nieuwe schooljaar of één van de andere vergaderingen in de loop van het schooljaar.

Je kunt ook contact opnemen met het dagelijks bestuur van de ouderraad via het emailadres ouderraad@basisschoolimmaculata.be. Of je kunt één van de leden aan de schoolpoort aanspreken.

Je bent van harte welkom en het lidmaatschap is uiteraard gratis! 
Mocht er interesse zijn om bij ons aan te sluiten, altijd welkom! Geef een seintje aan een van bovenstaande leden, en we verwelkomen je graag op de eerstvolgende vergadering!

Financieel steunen?

Wil je de ouderraad financieel steunen, zonder actief lid te worden, dan kan dat door een vrije bijdrage over te schrijven op rekening BE45 7380 3433 5089 op naam van Ouderraad Immaculata.