Steunacties

De organisatie van de ouderraad is niet mogelijk zonder financiĆ«le steunacties. Maar het grootste deel van onze opbrengst komt ten goede aan de school. Elk jaar verkopen we pannenkoeken en delen we de infofolders van de school rond. Dit jaar zullen we op het voetbaltornooi van de schoolgemeenschap in mei 2018 een kraampje bemannen met drank en spijs voor de spelers en de toeschouwers. Ook deze actie zal ons laatje vullen.         

Pannenkoekenverkoop 2017

De pannenkoekenverkoop rond sinterklaastijd is onze jaarlijkse grote financiƫle actie. De opbrengst gaat altijd naar de school en werd de voorbije jaren gebruikt om een aantal klassen te voorzien van een digitaal bord en voor de aankoop van materiaal voor de vernieuwde kleuterklassen. De leeshoek op de speelplaats, alsook de krijtborden met info over de activiteiten van de ouderraad, werden ook mogelijk gemaakt dankzij de opbrengst van de pannenkoeken. Dit jaar leggen we opnieuw een grote som opzij voor de inrichting van de toekomstige nieuwe speelplaats.

Een paar dagen na het uitdelen van de pannenkoeken werden de drie klassen met de meeste verkochte pannenkoeken in de bloemetjes gezet. De pannenkoeken en chocomelk waren een groot succes! Proficiat aan de winnende klassen! Een dikke merci voor alle leerlingen van alle klassen die pakjes pannenkoeken verkocht hebben!