Steunacties

De organisatie van de ouderraad is niet mogelijk zonder financiĆ«le steunacties. Maar het grootste deel van onze opbrengst komt ten goede aan de school. Elk jaar verkopen we pannenkoeken en delen we de infofolders van de school rond. 

Pannenkoekenverkoop 2018

De pannenkoekenverkoop rond sinterklaastijd is onze jaarlijkse grote financiƫle actie. De opbrengst gaat altijd naar de school en werd de voorbije jaren gebruikt om een aantal klassen te voorzien van een digitaal bord en voor de aankoop van materiaal voor de vernieuwde kleuterklassen. De leeshoek op de speelplaats, alsook de krijtborden met info over de activiteiten van de ouderraad, werden ook mogelijk gemaakt dankzij de opbrengst van de pannenkoeken. Dit jaar leggen we opnieuw een grote som opzij voor de inrichting van de toekomstige nieuwe speelplaats.

Een paar dagen na het uitdelen van de pannenkoeken werden de drie klassen met de meeste verkochte pannenkoeken in de bloemetjes gezet. De pannenkoeken en chocomelk waren een groot succes! Proficiat aan de winnende klassen! Een dikke merci voor alle leerlingen van alle klassen die pakjes pannenkoeken verkocht hebben!

Voetbaltoernooi op 3 juni 2018

We bemanden dit jaar voor het eerst zelf een kraampje met spijs en drank tijdens het voetbaltoernooi van de schoolgemeenschap. Op deze zalige dorstige warme dag deden vooral de drankjes het goed! Ook deze actie heeft ons laatje gevuld....