varia activiteiten

Dag van de leerkracht (5 oktober 2018)

Een jaarlijkse traditie is het verwennen van onze leerkrachten op de Dag van de Leerkracht. Het ene jaar zorgen we voor een ontbijt, het andere jaar voor overheerlijke cake of taart tijdens de pauze, dan weer eens een kleine attentie… Dit jaar zorgden we voor zakjes met bloembollen. Aan het zakje ging een mooi kaartje met het opschrift "Bedankt dat je ons helpt groeien...".
Bedankt lieve leerkrachten, om jullie dagelijks voor onze kinderen in te zetten!

Prijsuitreiking aan de winnaars van de foto wedstrijd voor de fluo-actie

Op 21 maart 2018 ontvingen de winnaars van de foto-wedstrijd van de fluo-actie hun prijs.
Proficiat aan de winnaars!
  • Desmet Une (K1C)
  • Van Baelen Henri (K2A)
  • Desmet Ilke (K2A)
  • Hiltrop Bernard Joseph (K2A)
  • Haekens Francis (K3B)
  • Van Baelen Victoria (L1A)
  • Laridon Laeticia (L1B)
  • Hiltrop Alexander (L2C)
  • Haekens Smilla (L3A)

Dag van de leerkracht (oktober 2017)

Een jaarlijkse traditie is het verwennen van onze leerkrachten op de Dag van de Leerkracht. Het ene jaar zorgen we voor een ontbijt, het andere jaar voor overheerlijke cake of taart tijdens de pauze, dan weer eens een kleine attentie… Dit jaar zorgden we voor mandjes met lekkernijen. Deze gezonde en/of zoete tractaties kregen labels met het opschrift "je bent een toffe peer", "je bent me er eendje", "je hebt heel wat in je mars" en "je bent  vré (choco)tof"!
Bedankt lieve leerkrachten!

Verwelkoming van het nieuwe schooljaar (augustus 2017)

Bij de verwelkoming van de kinderen aan de start van dit schooljaar kon iedereen genieten van een drankje, gratis aangeboden door de ouderraad! De zon was van de partij...het schooljaar werd warm en gezellig ingezet.

Hulp bij het schoolfeest

Het hoeft niet gezegd dat de organisatie van het schoolfeest een enorme opdracht is voor de school. Als ouderraad dragen wij graag een steentje bij. Hulp bij het klaarzetten van de tenten, stoelen en tafels, even achter de bar staan, een standje bemannen of helpen bij de opkuis achteraf ...
We doen het allemaal met de glimlach!

Dag van de leerkracht (oktober 2016)

Een jaarlijkse traditie is het verwennen van onze leerkrachten op de Dag van de Leerkracht. Het ene jaar zorgen we voor een ontbijt, het andere jaar voor overheerlijke cake of taart tijdens de pauze, dan weer eens een kleine attentie… De bewaking op de speelplaats wordt die dag ook graag door ons overgenomen, zodat élke leerkracht kan genieten van een échte pauze die dag.

Drankje bij verwelkoming aan het begin van het schooljaar (augustus 2016)

Bij de verwelkoming van de kinderen aan de start van dit schooljaar kon iedereen genieten van een drankje, gratis aangeboden door de ouderraad!

Uitstap van de ouderraad

Naar jaarlijkse traditie gaat de ouderraad bij de start van het nieuwe schooljaar uit eten. Bij het begin van de avond neemt onze directeur, Michel Goeman, ons altijd mee voor een boeiende rondleiding door onze stad. Dit jaar ontdekten we onder andere hoe een spoorlijn het Zand doorkruiste, waardoor Sint-Michiels en de binnenstad van elkaar gescheiden werden. Bedankt voor de interessante uiteenzetting en het gezellige samenzijn!